Electric Castle

Dezastrul din aviație ține departe de EC trupa Wargasm. Artiştii nu vor mai ajunge la festival.

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din Europa care se desfășoară în Bonțida, a fost afectat de pana informatică de la Microsoft.

Dezastrul din aviație ține departe de EC trupa Wargasm. Artiştii nu vor mai ajunge la festival. | Foto: Electric Castle Dezastrul din aviație ține departe de EC trupa Wargasm. Artiştii nu vor mai ajunge la festival. | Foto: Electric Castle

 

 


Electric Castle a fost afectat de pana informatică majoră de la Microsoft care a avut loc vineri, 19 iulie şi care a blocat majoritatea zborurilor pe continent și dincolo de acesta. Spectacolul trupei Wargasm, programat pentru sâmbătă, 20 iulie, a fost anulat. 

 


monitorulcj.ro vă oferă zilnic cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.

Trupa Wargasm era aşteptată pe scena Hangar de la ora 20:15. 


„Din cauza defecțiunii IT de ieri, zborul trupei Wargasm a fost afectat. Trupa nu va mai putea zbura spre România pentru concertul din seara aceasta de la Electric Castle. Sperăm să îi vedem la ediţia de anul viitor”, au transmis organizatorii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Electric Castle 2024. Massive Attack, Chase&Status, Khruangbin şi Irina Rimes, pe principalele scene. Programul complet pentru ziua de sâmbătă.

Un concert „mare”! Bring Me the Horizon la Electric Castle: rock, emoție, energie, flăcări, totul la superlativ! FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter