FLOREȘTI

Stadiul la zi al celor mai importante lucrări în infrastructura şcolară din Floreşti. Primarul Bogdan Pivariu: „Dăm în folosinţă o grădiniţă nouă. Execuţia unei noi şcoli, în licitaţie”.

Bogdan Pivariu, primarul comunei Floreşti, a prezentat stadiul celor mai importante lucrări din infrastructura şcolară.

Bogdan Pivariu, primarul comunei Floreşti, a prezentat stadiul celor mai importante lucrări din infrastructura şcolară | Foto: Bogdan Pivariu - Facebook Bogdan Pivariu, primarul comunei Floreşti, a prezentat stadiul celor mai importante lucrări din infrastructura şcolară | Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


Bogdan Pivariu, primarul comunei Floreşti, a prezentat stadiul celor mai importante lucrări din infrastructura şcolară.      

 


El a explicat că există 20 de ofertanţi pentru construcţia unei noi creşe la Floreşti. De asemenea, a precizat că luna aceasta va fi dată în folosinţă o nouă grădiniţă. 

„Avem 20 de ofertanţi pentru construcţia unei noi creşe. Avem apoi partea de grădiniţe. În această lună dăm în folosinţă o nouă grădiniţă care va deservi ca grădiniţă şi creşă, cu baby grupă, pe strada Abatorului. De asemenea, suntem aproape de a finaliza lucrările la noua grădiniţă care şi aceea va avea o baby grupă, în satul Tăuţi”, a declarat Bogdan Pivariu, la un post de radio local. 


Execuţia unei noi şcoli, în licitaţie

Bogdan Pivariu a mai declarat că execuţia unei noi şcoli la Floreşti se află în licitaţie. 

„De asemenea, avem noua şcoală scoasă la licitaţie unde există foarte mare interes din partea celor care îşi exprimă dorinţa de a o construi. Partea de execuţie este în curs de licitaţie, proiectul a fost finalizat. Avem întâlnire cu proiectanţii pentru şcoala verde. Vrem să scoatem la licitaţie doar execuţia. Proiectul este în curs de predare. Totodată, am scos la licitaţie execuţia pentru mărirea liceului «Dumitru Tăuţan»”, a mai declarat Bogdan Pivariu. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Investiţii în Floreşti cu fonduri nerambursabile. Bogdan Pivariu: „Vom creşte capacitatea şcolilor cu 3.000 de elevi”

Investiții în infrastructura școlară din Florești, din bani europeni. Primarul Bogdan Pivariu: „Modernizăm și extindem Liceul „Dumitru Tăuțan” și vom deschide licitația de execuție pentru școala nouă din comună”.

O nouă grădiniță, deschisă pentru copiii din Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Un spațiu modern gândit să stimuleze creativitatea și învățarea copiilor noștri”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter