Politică

Cordoş îl invită la audieri pe Lăzăroiu

<p />Senatorul PSD, Alexandru Cordoş, a declarat, azi, pentru AGERPRES, că, în cadrul şedinţei comisie de muncă a Senatul a solicitat în calitatea de secretar al comisie, audierea noului ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu.

'Am solicitat audierea noului ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, în legătură cu proiectele din această zonă a legislaţiei muncii şi, de altfel, în legătură cu proiectele majore care au trecut în acest an prin angajarea răspunderii Guvernului - mă refer la Codul Muncii, Legea Dialogului Social, legi care, de altfel, au creat foarte multe probleme în domeniul legislaţiei muncii în România şi, în general, în ceea ce înseamnă activitatea economică', a afirmat Cordoş.

Potrivit secretarului comisiei, invitaţia la audiere a noului ministru al Muncii va fi transmisă zilele următoare, neexistând o dată prealabil stabilită în acest sens.

Senatorul PSD a adăugat că în dezbaterea comisiei de Muncă din Senat se află şi propunerea alternativă de modificare a Legii 53 a Codului Muncii, 'propunere convenită între partenerii sociali între sindicate şi patronate'.

Ultimele Stiri
abonare newsletter