Politică

Giurgiu, refuzat din nou la vizitarea centurii ocolitoare

<p /><img src="documente/stories/09_septembrie/29_ziua/02 centura cluj _sc_ 04.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Deputatul independent Mircia Giurgiu nu a fost lăsat din nou, ieri dimineaţa, să viziteze şantierul centurii ocolitoare Vâlcele-Apahida.

Constructorul a motivat că centura este închisă pentru vizite până pe 29 septembrie.

După ce deputatul Mircia Giurgiu a fost refuzat săptămâna trecută să viziteze centura ocolitoare, acelaşi lucru s-a întâmplat şi miercuri dimineaţă când a încercat din nou să meargă pe şantierul centurii. El s-a deplasat la centura Vâlcele-Apahida, însă la bariera montată la podul din zona Agro-Transilvania nu i s-a permis accesul, pe motiv că până pe 29 septembrie ccentura este închisă şi nu poate fi vizitată.


„De data aceasta s-au comportat civilizat, faţă de săptămâna trecută. Mi-au spus că este închisă până pe 29 septembrie şi nu se poate vizita. Am vrut să vizităm lucrările şi dacă nu ne vor lăsa nici săptămâna viitoare, vom veni în fiecare săptămână”, a declarat Mircia Giurgiu. El a mai spus că este vorba despre bani publici şi este important să se ştie cum sunt cheltuiţi.

Deputatul a precizat că a trimis o cerere şi către ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, prin care a cerut permisiunea de a vizita centura Vâlcele-Apahida.


Mircia Giurgiu a mai declarat că este curios ce îi vor arăta constructorii şi cei de la DirecţiaRegională de Drumuri şi Poduri Cluj primului-ministru la data de 30 noiembrie, când ar trebui să fie gata centura ocolitoare.

Vă reamintim că ultima vizită pe care deputatul clujean a făcut-o la centura Vâlcele – Apahida a fost în luna august, când Giurgiu s-a declarat total nemulţumit de stadiul lucrărilor la centura ocolitoare Est, unde „banii alocaţi nu se văd”, după cum a ţinut el să precizeze.

Ultimele Stiri
abonare newsletter