Social

În Cluj-Napoca urmează cel mai mare dialog public din România!

Clujul va găzdui în premieră cel mai mare dialog public organizat vreodată în România. Alături de cei peste 1.000 de clujeni așteptați la eveniment, vor fi peste 300 de invitați internaționali.

Cel mai mare dialog public din istoria orașului, care are ca subiect chiar viitorul comunității locale se va desfasura pe 16 iunie, de la ora 19:30. Sute de mese vor fi amplasate în Piața Unirii și peste 1.000 de clujeni vor fi invitați să discute despre temele care contează pentru ei. Este deschis tuturor celor care vor să se implice în a decide viitorul orașului, fie că sunt voluntari în cadrul unor asociații, antreprenori sau reprezentanți ai mediului de afaceri, artiști, sportivi, angajați, elevi sau studenți.

Evenimentul se va desfășura după formatul World Cafe unde participanții sunt invitați să ia loc la mese, să cunoască oameni noi, să înceapă conversațiile și vor avea ocazia să schimbe apoi masa și să descopere noi parteneri de dialog. La final, ideile sunt centralizate și incluse într-un raport care va fi oferit atât autorităților locale, cât și tuturor organizațiilor sau persoanelor interesate și activ implicate în dezvoltarea comunității.


„World Cafe face parte din Impact Festival care are trei componente: prima este susținuta de experți internaționali de prestigiu, sub numele Inspiration Arena, care vor avea loc la Grand Hotel Italia. A doua componentă constă în masterclasses, în care reprezentanți ai unor organizații și companii vor împărtăși modele de bune practici. Cea de-a treia componentă, care va încheia ziua, este dezbaterea în format World Cafe, programată seara, de la ora 19:30, în Piața Unirii”, au declarat organizatorii Impact Festival.

Articol scris de Ana Caşu, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul I

Ultimele Stiri
abonare newsletter