Sport

„Studenții“ au învins liderul din Bulgaria

<p /><img src="documente/stories/11_noiembrie/26_ziua/ludogorets.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj a câștigat amicalul jucat cu formația bulgară FK Ludogorets, cu 1-0, prin reușita lui Claudiu Niculescu.

Elevii lui Ionuț Badea s-au impus în primul amical din cel de al doilea stagiu de pregătire, iar astăzi vor juca cu Terek Groznyi.

Jucătorii Universității Cluj efectuează un al doilea cantonament în Antalya, deorece condițiile meteo din România nu le permit să se pregătească în condiții optime. „Alb-negrii“ s-au reîntors în Antalya miercuri, 15 februarie, iar sâmbătă au jucat un amical cu FK Ludogorets, echipă clasată pe primul loc în Bulgaria, la finalul turului de campionat.

„Șepcile roșii“ s-au impus în fața bulgarilor cu scorul de 1-0, după o partidă pe care au dominat-o și în care au ratat multe ocazii, având emoții o singură dată, în prima repriză, când adversarii au avut o bară. Golul victoriei a fost înscris de Claudiu Niculescu, care a marcat cu un șut din voleu, după o centrare excelentă primită de la Adrian Cristea, în minutul 83. Ionuț Badea a început meciul cu: Popa - Cojocnean, Pele, Abrudan, Grecu - D.Popa, Marinescu, Moldovan - Grozav - Tony, Morar, iar în repriza secundă au mai intrat Takacs, Szukala, Niculescu, Drăghici, Neag, Hoban, Cristea, Cristescu, Achim și Păcurar.

La acest meci s-a aflat în tribune și Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la Rapid, adversarii „studenților“ din prima etapă a returului Ligii 1.

Urmează Terek Groznyi

Meciul cu FK ludogorets a fost al șaptelea jucat de Universitatea în această iarnă și al patrulea câștigat. „Studenții“ au pierdut cu Lechia Gdansk (0-1), Tavria Simferopol (1-3) și RNK Split (2-3) și au învins formațiile FC Daugava (6-0), FC Tiraspol (1-0), Spartak Trnava (1-0) și FK Ludogorets (1-0).

Elevii lui Ionuț Badea vor juca astăzi, de la ora 20, un amical cu formația rusă Terek Groznyi. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport 1. Lotul Universității va reveni la Cluj în data de 24 februarie. Primul meci oficial din 2012 al elevilor lui Ionuț Badea va fi cel din deplasare cu Rapid București, care se va disputa în weekend-ul 2-4 martie. După numai o săptâmână, „studenții“ vor avea un alt meci greu, întrucât vor primi vizita Stelei, singura echipă din Liga 1 rămasă în competițiile europene în acest sezon.

Ultimele Stiri
abonare newsletter