Sport

Dan Petrescu își critică șefii de la CFR Cluj. Ce îl nemulțumeşte pe antrenor?

Dan Petrecu își critică șefii de la CFR Cluj în urma ultimelor decizii și transferuri realizate.

Dan Petrescu își critică șefii de la CFR Cluj. Ce îl nemulțumeste pe antrenor? | Foto: CFR 1907 Official – Youtube – captură video Dan Petrescu își critică șefii de la CFR Cluj. Ce îl nemulțumeste pe antrenor? | Foto: CFR 1907 Official – Youtube – captură video

 

 


Dan Petrescu a transmis într-o conferința de presă, înaintea meciului cu Maccabi Petah Tikva, nemulțumirile pe care le are față de șefii săi. El a vorbit despre alegerile făcute de șefii CFR Cluj în privinţa transferurilor de jucători. 

 


„CFR Cluj a vândut jucători importanți”

Dan Petrescu a declarat că CFR Cluj a vândut în ultima vreme jucători importanți și că cei din conducere ar trebui să fi făcut această mișcare după preliminarii. Antrenorul a mărturisit că va da tot ce e mai bun să califice echipa, chiar dacă are numeroși jucători transferați și alții accidentați. 

„Asta-i culmea! La noi nu se știe. Vrem și obiective, vrem și aia, și aia. Dar nu era normal să stăm toți până la final, să zicem că nu pleacă nimeni până nu ajungem în grupe? Și atunci, dacă ieșim, ok, asta e, începem să vindem pe cine vindem. Dar realitatea e alta și pentru asta eu sunt îngrijorat, sincer! Nu mai contează prețul, eu nu mă bag la prețuri. Eu vreau ca CFR să se califice, acesta e scopul meu, pentru că antrenorul răspunde de rezultate. Dacă se pierde meciul eu sunt de vină și nu e chiar așa, nu întotdeauna e antrenorul de vină, dar așa se percepe. Nimeni nu vede că am schimbat zece jucători. Asta e realitatea”, a transmis Dan Petrescu.


CFR Cluj şi Maccabi Petah Tikva, joi, 15 august

CFR Cluj va juca joi, 15 august, cu echipa israeliană Maccabi Petah Tikva, pentru calificarea în play-off-ul UEFA Conference League.


Meciul se va juca la ora 20:00.

Articol scris de Alina Petric
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, suspendat 2 etape de Comisia de Disciplină a FRF, după meciul cu Unirea Slobozia

CFR Cluj la un pas de UEFA Conference League. Echipa clujeană o întâlnește joi pe Maccabi Petah Tikva.

abonare newsletter