Sport

Dan Petrescu, despre înfrângerea CFR Cluj în returul cu Pafos: „Dacă faci greșeli, ieși din competiție”

Dan Petrescu a vorbit despre înfrângerea CFR Cluj în returul cu Pafos, spunând că echipa din Gruia a ieșit din competiție din cauza greșelilor făcute în teren.

Dan Petrescu, despre înfrângerea CFR Cluj în returul cu Pafos: „Dacă faci greșeli, ieși din competiție” | Foto: captura YouTube - CFR Cluj Dan Petrescu, despre înfrângerea CFR Cluj în returul cu Pafos: „Dacă faci greșeli, ieși din competiție” | Foto: captura YouTube - CFR Cluj

 

 


 

CFR Cluj a jucat în seara de 29 august 2024, returul meciului cu Pafos din play-off-ul Conference League. Meciul s-a încheiat 3-0 pentru Pafos, echipa din Gruia fiind eliminată


 

În cadrul conferinței de presă de după meci, Dan Petrescu, a discutat despre înfrângerea CFR Cluj în returul cu FC Pafos, spunând că dacă faci greșeli, meriți să ieși din competiție. 


„Consider că Pafos a meritat calificarea. Deşi, dacă noi primeam penalty în tur, cred că era mai greu de întors un 2-0, însă nu vrem să luăm din meritele adversarului şi să dăm vina pe altcineva. Noi nu ne-am adaptat nici la teren, nici la vreme, nici la nimic. Din secunda 10 am greșit o pasă. Le-am făcut două cadouri în prima repriză, pentru că ei au avut două ocazii, aşa ne-am trezit la pauză conduşi cu 2-0. A fost foarte greu să întoarcem. Am schimbat şi sistemul, dar n-a ajutat la nimic. S-a văzut că stau mai bine ca noi.”, a declarat antrenorul CFR Cluj. 

De asemenea, Petrescu a mai subliniat că el i-a avertizat pe jucători de valoarea ciprioților, însă toată lumea a fost de părere că așa face el mereu. 


„I-am avertizat înainte să jucăm cu ei, însă a spus toată lumea că așa fac eu mereu. Ştiam valoarea jucătorilor lor, au investit mult în străini. Valoarea jucătorilor lor e mai mare decât a jucătorilor noştri şi asta s-a văzut azi pe teren.”, a mai adăugat Dan Petrescu. 

Antrenorul echipei din Gruia spune că jucătorii au făcut multe greșeli, ceea ce le-a și adus eliminarea din competiție. 


„Fundaşii noştri în afară de Camora nu au jucat până acum în cupele europene, iar nivelul în Europa e un pic mai mare şi s-a văzut, ei au făcut multe greşeli. Iar atunci când faci greşeli meriţi să ieşi din competiţie. Noi am avut doar vreo 3 ocazii şi dacă fructificam la una dintre ele poate era alt meci”, a spus Petrescu. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, despre returul cu Pafos FC: „Trebuie să avem un spirit fantastic”.

CFR Cluj, înfrângere în returul cu Pafos din play-off-ul Conference League. Clujenii au primit două goluri în 3 minute.

Ultimele Stiri
abonare newsletter