Sport

CFR Cluj a mai vândut un jucător. Arlind Ajeti a fost transferat la o echipă din prima ligă a Turciei.

Arlind Ajeti a plecat de la CFR Cluj. Fundașul central albanez este noul jucător al celor de la Bodrumspor, formație la care evoluează și atacantul român George Pușcaș.

CFR Cluj a mai vândut un jucător | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj a mai vândut un jucător | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Cluburile de fotbal CFR 1907 Cluj şi Bodrumspor FK au ajuns la un acord în privinţa transferului definitiv al fundaşului albanez Arlind Ajeti la formaţia din prima ligă a Turciei, a anunţat gruparea din Gruia, marţi, pe pagina sa de Facebook.

 


„Mulțumim, Arlind Ajeti! 
Cluburile CFR 1907 Cluj și Bodrumspor FK au ajuns la un acord în ceea ce privește transferul definitiv al fundașului Arlind Ajeti la formația din prima ligă a Turciei. Venit în Gruia în vara anului trecut, Arlind a îmbrăcat tricoul echipei noastre în 26 de partide și a reușit să înscrie de 3 ori. Îți mulțumim, Arlind, pentru dedicarea și seriozitatea de care ai dat dovadă la CFR Cluj și îți dorim mult succes în continuare!”, a transmis CFR Cluj.

Venit la CFR în vara anului trecut, Arlind Ajeti a îmbrăcat tricoul echipei clujene în 26 de partide şi a reuşit să înscrie de 3 ori.


În acest sezon, Ajeti a disputat un singur meci pentru CFR.

Ajeti va fi coleg la Bodrumspor cu atacantul român George Puşcaş.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Daniel Bîrligea își ia „adio” de la CFR Cluj. „Îți mulțumim, Daniel, pentru munca depusă”.

Andrei Artean de la CFR Cluj, convocat la naționala României pentru meciurile cu Kosovo și Lituania!

Ultimele Stiri
abonare newsletter