Sport

„U“ Cluj întâlnește Ceahlăul

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/05/5 u ceahlau.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />„Studenții“ încearcă să depășească pasa proastă prin care trec și să se impună în fața Ceahlăului. </strong>

Universitatea Cluj a pierdut ultimele patru partide jucate și a ajuns pe locul 13 în clasamentul Ligii 1, cu 11 puncte. Ceahlăul, adversara din această seară a „studenților“ este cu o dreaptă mai jos, cele două echipe fiind despărțite de golaveraj, astfel că întâlnirea directă este una importantă.
„Cu siguranță nu ne așteaptă un meci ușor. E o atmosferă tensionată la Cluj și lucrurile acestea obligă pe cei implicați acolo să fie mai atenți, mai devotați. Cred că va fi un joc greu, de luptă, în care fiecare va da ce poate mai “, a spus Costel Enache, antrenorul nemțenilor, conform site-ului oficial al clubului.
Situația clubului universitar nu este una tocmai roză. Săptămâna aceasta antrenorul Cristi Dulca și-a dat demisia și a fost înlocuit de fostul secund Marius Popescu. Deasemenea, Ana-Maria Prodan a părăsit clubul, invocând amenințări ale suporterilor și ignoranța autorităților locale, care, în opinia ei, nu au ajutat cum ar fi trebuit FC Universitatea.
Partida dintre Universitatea Cluj și Ceahlăul Piatra Neamț se va disputa în această seară, de la ora 18 pe Cluj Arena și va fi transmisă în direct de DigiSport 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter