Sport

“U” Mobitelco a debutat cu o victorie

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/08/u mobi.jpg" border="0" align="left" />“U” Mobitelco a învins cu scorul de 79 - 68 (20-17, 19-16, 19-15, 21-20) pe teren propriu pe Dinamo Bucureşti în prima etapă a Ligii Naţionale, ediţia 2012 - 2013.</strong>


Iată marcatorii celor două formaţii: "U" Mobitelco BT Cluj - Napoca: Nakic 21 (2 recuperari, 2 pase decisive), Wright 15 (5 recuperari, 13 pase decisive), Nikolov 14 (5 recuperari, 5 pase decisive), Barnette 12 (3 recuperari, 4 pase decisive), Lazar 6 (7 recuperari), Ciotlaus 6 (1 recupereri),  Baciu 4 ( 7 recuperari), Kuti 1 ( 1 recuperari). Au mai jucat: Dragos Gheorghe, Pogacean ( 2 recuperrai), Hallik (4 recuperari). Dinamo Bucuresti:  Badila 17, Filip 16, C. Mihai 14, Pirlog 11, V. Mihai 3, Sipos 7.
Niksa Bavcevic, antrenorul baschetbaliştilor clujeni s-a declarat mulţumit de rezultatul înregistrat, dar nuşi de prestaţia elevilor săi. “Sunt mulţumit de victorie  dar nu şi de meci pentru că nu aceste este modul nostru de a juca. Am întâlnit pe Dinamo şi în Cupa României, am câştigat uşor şi jucătorii nu au luat în serios această partidă. Îmi cer scuze suporterilor şi îi asigur că nu acesta este jocul nostru. Jucătorii merită să fie criticaţi şi chiar pedepsiţi pentru jocul de azi, pentru că nu putem reprezenta culorile clubului  cu aceasta evoluţie”, a declarat antrenorul clujenilor.
" A fost primul meci pe teren propriu în acest seozn şi cred că echipa a avut emoţii. Am avut probleme la recuperări , în general nu am făcut un meci bun în această seară, cu siguranţă putem să juc am mult mai bine decât atât. Acum o săptămână am bătut pe Dinamo la 50 de puncte, dar astăzi jocul nostru nu a mers. Sunt convins că acest joc a fost o excepţie şi nu vom mai avea evoluţii atât de slabe, însă cum am mai spus cu toţii am avut trac fiind primul meci în fata fanilor", a spus şi jucătorul Vedran Nakic pentru site-ul oficial al clubului.



Ultimele Stiri
abonare newsletter