Sport

Trei victorii pentru Ciorcilă în India

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/05/patrick ciorcila.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Tenismanul clujean Patrick Ciorcilă a obținut încă un punct ATP, după ce a câștigat trei meciuri consecutive la turneu Futures din India. </strong>


Ciorcilă, legitimat la Winners Tennis Club Cluj-Napoca, s-a impus fără probleme astăzi, în primul tur pe tabloul principal al Futures-ului F2 de la Madurai (India), în fața reprezentantului gazdelor, Shahbaaz Khan, scor 6-3, 6-2.
Cu această reușită, Patrick Ciorcilă bifează al zecelea său punct ATP, asigurându-și astfel o ascensiune importantă în clasamentul mondial de seniori. Este a treia victorie consecutiva pentru clujean, care s-a calificat pe tabloul principal al turneului futures dupa ce, in calificari, a trecut pe rand de indianul Suraj Prabodh (6-4, 6-4) si de neamțul Mats Moraing cu scorul 6-3, 6-2.
Turneul Futures F2 din Madurai, competiție cu premii totale în valoare de 10.000 de dolari, se desfasoara în perioada 4-10 martie. Dupa acest turneu, clujeanul va mai ramane in India pentru inca o competitie Futures.Patrick Ciorcilă, în vârstă de 16 ani, ocupă în acest moment locul 982 în ierarhia ATP.

Ultimele Stiri
abonare newsletter