Sport

Vezi ce SFATURI “ANTI-FURT” le dă Guvernul Britanic SUPORTERILOR care vin la MECIUL CU STEAUA

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/06/chelseafans_468x311.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Pe pagina web a guvernului britanic a apărut ieri o postare în care suporterii britanici care vin la meciul de fotbal dintre Chealsea şi Steaua sunt sfătuiţi cum să se comporte în ţară, şi cum să evite să fie furaţi sau îmbrânciţi de fanii stelişti. </strong></p>

 


Astfel, guvernul britanic le explică englezilor că în ţară nu au nevoie de viză, ci doar de paşaport, pe care, de altfel sunt avertizaţi să le lase în seiful hotelului şi să-şi ia doar o copie la ei sau alt act de idenditate. Apoi, este descris stadionul naţional şi poarta de acces pe care vor intra suporterii britanici, iar în ceea ce priveşte transportul până la stadion, englezii sunt avertizaţi să nu ia taxiuri din faţa mall-urilor, gării sau hotelurilor, deoarece acestea sunt mai scumpe.

Suporterii sunt avertizaţi să nu folosească staţia de metrou Piaţa Muncii deoarece “aceasta este des frecventată de suporterii stelişti” şi sunt îndemnaţi să îşi dea întâlnire la Baza Sportivă Electroaparataj, de unde vor fi escortaţi de poliţia română.


Englezilor li se mai sugerează să ajungă cât mai devreme la stadion pentru a evita statul la coadă şi sunt avertizaţi că nu au voie să introducă alcool pe stadion sau să fie în stare de ebrietate la intrarea pe arena sportivă: “Băutul pe stradă, urinatul în public şi cântatul pe stradă, după ora 22, sunt stict interzise”.

Suporterii mai sunt preveniţi că există hoţi de buzunare, mai ales în zonele aglomerate sau în mijloacele de transport în comun şi că trebuie să se ferească de “atacurile grupurilor organizate, care adesea includ copii”. “Metoda cea mai comună este de distragere a atenției în timp ce mai multe persoane, de multe ori copiii, încearcă să smulgă ceasuri și bijuterii de pe mână, sau să fure din buzunare. De asemenea, o altă înșelătorie practicată implică hoți îmbrăcaţi în poliţişti, care cer prezentarea actelor şi a  portmoneelor, dar când le returnează, banii nu se mai află în ele”. Fanii echipei britanice  mai sunt sfătuiţi să nu-şi lase gecile sau genţile care conţin bani sau acte nesupravegheate în baruri şi restaurante, să nu bea apă de la robinet şi să aibă grijă când plătesc cu cardul deoarece au existat cazuri în care acestea au fost “copiate” şi ulterior golite de bani.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter