Sport

Real Madrid și Dortmund, primele echipe calificate în sferturile Ligii

<p><strong>Real Madrid a învins pe Manchester Utd în deplasare, cu 2-1, iar Borussia Dortmund a defilat în fața echipei lui Mircea Lucesch, Shaktar Donetsk, pe care a învins-o cu 3-0.</strong>


Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Manchester United, în manşa secundă a optimilor competiţiei. Englezii au deschis scorul în minutul 48, prin autogolul lui Sergio Ramos. De la United a fost eliminat Nani, pentru o intrare dură, cu talpa, asupra lui Arbeloa, iar jocul s-a schimbat după această fază. Madrilenii au egalat prin Luka Modric, care a șutat puternic din marginea careului. Câteva minute mai târziu, Cristiano Ronaldo a înscris în poarte fostei sale echipe și a consfințit calificarea Realului în sferturile Ligii Campionilor.
Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a ratat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), de campioana Germaniei, Borussia Dortmund, în manşa secundă a optimilor competiţiei. Golurile au fost marcate de Felipe Santana '31, Gotze '37 şi Blaszczykowski '59.

Ultimele Stiri
abonare newsletter