Sport

Voleibalistele au sponsor!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/07/08 volei sponsor.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Secția de volei feminin din cadrul CS Universitatea Cluj are de ieri un nou sponsor, compania EBS. </strong>



Fetele antrenate de Dan Gîrleanu nu au avut un sezon prea bun. În ciuda faptului că au făcut multe jocuri bune și au pus probleme mari unor adversare mai bine clasate, clujencele au obținut în sezonul regulat recent încheiat o singură victorie. Astfel că, „studentele“ vor juca cinci meciuri împotriva formației CSU Sibiu, pentru rămânerea în Divizia A1. În această situație, obiectivul pe termen scurt este menținerea în primul eșalon valoric. În cazul în care vor reuși să-și păstreze locul în A1, obiectivul pe termen lung va fi participarea într-o cupă europeană, peste cel mult doi ani, conform Liei Mocanu, reprezentanta companiei EBS, noul sponsor al voleibalistelor de la CS Universitatea. „Ne simţim datori să oferim ceva pe plan sportiv acestui oraş în care ne desfăşurăm activitatea. Sezonul următor ne dorim să ajungem în primele cinci echipe, pentru a putea juca în cupele europene. Mai sprijinim şi alte sporturi, tenisul de masă la nivelul de juniori, precum şi echipa de fotbal CFR Cluj“, a menţionat Lia Mocanu.
Ovidiu Vasu, președintele CS Universitatea, a declarat că spera ca voleibalistele să reușească să evite retrogradarea. „Ne confruntăm cu CSU Sibiu, sper să rămânem în Divizia A1, mai ales că acum există un sponso, EBS, care își dorește participarea în Cupele europene. Această sponsorizare vine în momente foarte grele și este o gură importantă de oxigen pentru secție. Sper ca nu peste mult timp să găsim sponsori și pentru echipa de volei masculin“, a spus președintele grupării „alb-negre“.
Dan Gîrleanu, antrenorul voleibalistelor, a declarat că este foarte fericit că în sfârșit echipa are un sponsor. „Mulțumim EBS pentru implicare. Sport de performanță se face prin selecție și pregătire, iar pentru asta e nevoie și de bani. Sper să câștigăm cel puțin un meci la Sibiu, să ne fie mai ușor apoi acasă“, a spus tehnicianul de la CS Universitatea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter