Sport

Steliștii, optimiști înainte de meciul cu Chelsea

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/07/08 stiau chelsea chelsea.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Steaua va juca în această seară împotriva formației Chelsea Londra, deținătoarea Ligii Campionilor, în optimile de finală ale Europa League. </strong>


Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a declarat miercuri că din punctul său de vedere gruparea bucureşteană are şanse "foarte mari" să o elimine pe Chelsea Londra.

Reghecampf a precizat că este bucuros că Steaua a ajuns până în optimile de finală ale Ligii Europa şi a menţionat că orice adversar din această fază a competiţiei ar fi fost dificil. „Sunt foarte bucuros că am reuşit să ajungem la acest nivel. Pentru mine este un joc foarte important, o etapă din viaţa noastră ca echipă. Sper foarte mult să reuşim să trecem în următorul tur. Nu cred că pentru noi e important cu cine jucăm. Orice echipă este foarte puternică în acest moment. Numele Chelsea impune respect“, a explicat Reghecampf, care a precizat că se gândeşte la finala Ligii Europa încă de la primul meci disputat în actualul sezon al cupelor europene.
„Din punctul meu de vedere, consider că avem şanse foarte mari să ne calificăm mai departe şi pot argumenta acest lucru. Toţi jucătorii sunt sănătoşi, au ajuns la un nivel de pregătire ridicat, ceea ce îmi dă încredere. Aceste meciuri din Liga Europa sunt speciale. Nu trebuie să uităm că sunt două meciuri şi indiferent de rezultatul de mâine seară există un meci retur. Aşa cum s-a întâmplat şi la meciul cu Ajax, unde noi nu aveam nici o şansă din partea nimănui, am reuşit să ne calificăm. Calificarea, cu siguranţă că se va juca la Londra. Dacă vom reuşi să nu primim gol, cu siguranţă vom avea şanse mari de calificare“, a mai spus Reghecampf.

Englezii, avertizați de guvern


Pe pagina web a guvernului britanic a apărut ieri o postare în care suporterii britanici care vin la meciul de fotbal dintre Chealsea şi Steaua sunt sfătuiţi cum să se comporte în ţară, şi cum să evite să fie furaţi sau îmbrânciţi de fanii stelişti.
Astfel, guvernul britanic le explică englezilor că în ţară nu au nevoie de viză, ci doar de paşaport, pe care, de altfel sunt avertizaţi să le lase în seiful hotelului şi să-şi ia doar o copie la ei sau alt act de idenditate. Apoi, este descris stadionul naţional şi poarta de acces pe care vor intra suporterii britanici, iar în ceea ce priveşte transportul până la stadion, englezii sunt avertizaţi să nu ia taxiuri din faţa mall-urilor, gării sau hotelurilor, deoarece acestea sunt mai scumpe. Englezilor li se mai sugerează să ajungă cât mai devreme la stadion pentru a evita statul la coadă şi sunt avertizaţi că nu au voie să introducă alcool pe stadion sau să fie în stare de ebrietate la intrarea pe arena sportivă: „Băutul pe stradă, urinatul în public şi cântatul pe stradă, după ora 22, sunt stict interzise“.
Steaua va juca în acestă seară, pe Arena Naţională din Bucureşti, formaţia Chelsea Londra, într-o partidă contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Meciul va începe la ora 20 și va fi transmis în direct de Pro Tv și DigiSport 1. Returul va avea loc în 14 martie, la Londra.

Ultimele Stiri
abonare newsletter