Sport

Deplasare la Iași pentru CFR

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/08/08 iasi cfr.jpg" border="0" align="left" />CFR Cluj va juca în etapa a 22-a a Ligii 1 în deplasare la CSMS Iași.</strong>



„Feroviarii“ sunt în căutarea primei victorii din 2013. Elevii lui Paulo Sergio nu au început prea bine anul, după ce au fost eliminați din Europa League de Internazionale Milano, au obținut doar un punct în primele două etape din campionat. Clujenii vor întâlni însă în runda a 22-a a Ligii 1 un adversar accesibil, CSMS Iași, echipă implicată însă în lupta pentru evitarea retrogradării. Oficialii moldovenilor vor să profite de forma slabă a clujenilor și să obțină măcar un punct din acest meci. În acest sens, pentru a fi încurajați de cât mai mulți suporteri, au redus cu 50% prețul biletelor.
În ciuda rezultatelor slabe înregistrate de CFR, conducerea din Gruia dă asigurări că Paulo Sergio nu trebuie să-și facă griji pentru postul său. Iuliu Mureșan, președintele „feroviarilor“, a spus că lusitanul este cel mai bun antrenor pe care l-a avut CFR vreodată. Sergio ar trebui însă să-și facă griji, deoarece toți tehnicienii din Gruia au fost dați afară la scurt timp după ce au primit asigurări că postul lor este sigur.


Partida dintre CSMS Iași și CFR Cluj se va disputa sâmbătă, 9 martie, de la ora 19 și va fi transmisă în direct de DigiSport 1. În tur, cele două echipe au remizat, 2-2, pentru clujeni marcând Cadu și Hora.

Ultimele Stiri
abonare newsletter