Sport

Rezultate bune pentru atleți la CN

<p><strong>Atleții de la CS Universitatea Cluj au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de aruncări - seniori, tineret și juniori I, disputat în perioada 5-7 martie la București. </strong>



Sportivii pregătiți de antrenorii Carol Raduly și Mihai Zara au obținut medalii atât la seniori cât și la tineret. Cea mai bună performanță a fost la proba de aruncarea discului, Martin Andrei aruncând 55.2 m.
Astfel, sportivul a obtinut medalia de argint la tineret și bronzul la seniori. Tot la aruncarea discului, Șerban Răzvan s-a clasat pe locul 3 la tineret și locul 4 la seniori cu 51,04 m.
La suliță, Pop Toma Marian a obținut medalia de argint la tineret și locul 4 la seniori cu 65.68 m. Singura sportivă care a participat din partea CSU la suliță, Scripciuc Miruna, a obținut medalia de argint la tineret și locul 4 la seniori, cu 48.92 m. „Sunt mulțumit de rezultatele obținute de atleții aruncători, fiind primul lor concurs în aer liber. A fost și timpul favorabil pentru obținerea unor rezultate notabile precum cel de la aruncarea discului de 55.20 m, ceea ce constituie barem de participare la campionatele europene“, a declarat antrenorul Carol Raduly. Campionatul European de Tineret (băieți) va avea loc în Finalnda (Tampere) în luna iulie a acestui an.

Ultimele Stiri
abonare newsletter