Sport

LIGA CAMPIONILOR: Barcelona a ÎNTORS scorul din tur

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/13/proxy.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />FC Barcelona s-a calificat în sferturile Champions League după ce a învins-o pe  AC Milan cu 4-0.

Catalanii au intrat foarte montați chiar de la începutul partidei, iar în minutul 5, după un un-doi cu Xavi, Messi a reușit să deschidă scorul printr-un șut plasat de la marginea careului. Barcelona a continuat să pună presiune pe poarta Milanului, dar nu a mai reușit să înscrie până în minutul 40 când Messi a făcut dubla, care - luând în considerare ambele manșe - i-a plasat la egalitate cu echipa lui Allegri.


După pauză, gazdele au intrat la fel de motivate pe teren, iar în minutul 55 David Villa a înscris cel de al treilea gol al meciului, după o greșeală a lui Kevin Constant. Milanezii au încercat să revină, dar finalul apoteotic al partidei a aparținut tot jucătorilor din Catalunya care au marcat în minutul 90 prin Jordi Alba după un contraatac pe traseul Messi - Alexis.

Scor final 4-0 și catalanii reușesc "remuntada", mergând în sferturile de finală după 4-2 la general.


FC Barcelona stabilește un nou record prin acest meci, fiind prima echipă care reușeste să înscrie 100 de goluri în fazele eliminatorii din Champions League.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter