Sport

Ultimele meciuri până la finală

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/30/08 semifinale retur.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Bayern Munchen, Borussia Dortmund, FC Barcelona și Real Madrid se luptă pentru calificarea în finala Ligii Campionilor. Nemții au obținut victorii clare în tur și sunt mari favoriți.</strong></p>

Real Madrid și Barcelona vor încerca imposibilul: să se califice în finală, după ce au pierdut în tur cu 1-4, respectiv 0-4!

Noua campioană a Germaniei, Bayern Munchen, a distrus viitoarea campioană a Spaniei, FC Barcelona, învingând-o cu 4-0 în turul semifinalelor Ligii Campionilor. Fosta campioană a Germaniei, Borussia Dormund, s-a distrat și ea cu fosta campioană a Spaniei, Real Madrid, de care a trecut cu 4-1.

Dacă madrilenii mai au o foarte palidă speranță că se pot califica, catalanii mai pot spera doar la o minune din partea lui Messi&co. Din păcate pentru fanii Barcelonei, decarul argentinian nu este refăcut complet în urma accidentării suferite în meciul cu PSG și probabil nu va putea evolua la capacitate maximă împotriva lui Bayern.


Jose Mourinho, antrenorul celor de la Real Madrid, a declarat înainte meciului din această seară cu Borussia Dortmund, că elevii săi l-au lăsat prea liber pe Levandowski, iar acesta a înscris patru goluri în meciul tur „Mai sunt 90 de minute de jucat, iar în fotbal totul e posibil. Cînd eşti pe teren, trebuie să savurezi momentul, chiar şi în clipele dificile. Toată lumea e pregătită. Vom încerca, în primul rînd, să cîştigăm partida, iar apoi să marcăm numărul de goluri de care avem nevoie. Echipa mea face numai lucruri regulamentare. Sîntem atît de puri, de inocenţi, încît Lewandoski ne-a marcat patru goluri, iar noi nu l-am faultat nici măcar o singură dată. Trebuie să întoarcem rezultatul", a spus Mourinho, la conferința de presă dinainte returului cu Borussia.

Câștigătoarele celor două semifinale se vor întâlni la Londra, pe Wembley, în 25 mai, când vor juca cu trofeul UEFA Champions League pe masă.


În această seară, de la ora 21.45, se va disputa meciul Real Madrid – Borussia Dortmund și va fi transmis în direct de TVR 1, DigiSport 1 și DolceSport 1.

Miercuri seara, tot de la ora 21.45, se va juca FC Barcelona – Bayern Munchen, și va transmis în direct de DigiSport 1 și DolceSport 1.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter