Sport

Play-off Diviziei A continuă

<p>Astăzi şi mâine vor avea loc partide în cadrul play-off-ului Diviziei A la baschet masculin.</p> <p />

„U“ Mobitelco BT este favorită la calificarea în semifinale, după ce a câştigat primele două meciuri cu CSU Atlasib Sibiu. Clujenii s-au impus cu 98-75 şi 85-74.

După ce au fost depăşiţi clar în primul meci, sibienii au început mai bine partida a doua şi s-au impus în primul sfert cu 19-12, dar clujenii au revenit şi au preluat conducerea, scorul la pauză fiind 35-31 în favoarea „alb-negrilor“. În partea a doua a meciului, elevii lui Marcel Ţenter au continuat jocul bun şi au câştigat ultimele două sferturi cu 24-19 şi 26-24.


„A fost un meci extrem de greu, însă ne aşteptam la acest lucru. Începutul a fost ezitant şi nu am reuşit să ne impunem forţa în apărare, însă în a doua parte a meciului am jucat ceea ce trebuia. Mă bucur că am avut puterea ca în sferturile trei şi patru să trecem peste ei şi să controlăm jocul. Ne gândim ca la Sibiu să jucăm cât mai bine în primul meci şi să sperăm că vom câştiga“, a declarat antrenorul clujenilor la sfârşitul celui de al doilea meci.

„U“ Mobitelco BT va juca astăzi primul meci din deplasare cu CSU Altassib Sibiu. Dacă vor câştiga, clujenii se vor califica în semifinale, iar meciurile 4 şi 5 nu se vor mai disputa. Dacă se vor califica, clujenii vor juca în turul următor cu câştigătoarea dintre Gaz Metan Mediaş şi CSM Oradea.


În celelalte sferturi, Asesoft Ploieşti conduce cu 2-0 pe BC Argeş Piteşti, iar Steaua Bucureşti conduce tot cu 2-0 pe BC Mureş.

Ultimele Stiri
abonare newsletter