Sport

Încă un egal pentru CFR

<p /><img src="documente/stories/04_aprilie/19_ziua/09--brasov-cfr-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />FC Braşov şi CFR Cluj au terminat la egalitate, 2-2, duminică, sub Tâmpa, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii 1.

„Feroviarii“ au condus de două ori prin golurile marcate de ivorianul Emmanuel Kone (16) şi Ionuţ Rada (77), din lovitură liberă, dar braşovenii au egalat de fiecare dată, prin golurile marcate de Robert Ilyeş (64), în urma unei lovituri libere executate de Chipciu, şi de David Distefano (80), dintr-un penalty uşor acordat de arbitrul Teo Crăciunescu. Argentinianul Distefano a marcat primul său gol pentru formaţia braşoveană.

FC Braşov nu a obţinut nici o victorie în ultimele sale patru partide. CFR Cluj are un singur succes în ultimele opt meciuri de campionat. Campioana rămâne cu un singur succes sub Tâmpa, obţinut anul trecut.


Antrenorul braşovenilor, portughezul Tony Conceicao, care în trecut a stat şi pe banca CFR-ului, a fost nemulţumit de arbitraj, considerând că echipa sa a fost defavorizată. „Consider ca FC Braşov ar fi trebuit să câştige acest joc, pentru că am fost echipa care şi-a propus să joace fotbal astăzi. Vreau să felicit jucătorii pentru atitudine şi pentru dăruire. Din punctul meu de vedere, arbitrul ar fi trebuit să dea câte o sancţiune la cele două goluri ale CFR-ului. La primul gol a fost un henţ al lui Cadu, iar la al doilea, la lovitura liberă acordată, nici vorbă de fault“, a spus antrenorul lui FC Braşov.

Acesta a fost cel de al treilea egal consecutiv înregistrat de CFR. Echipa din Gruia a mai remizat în derby-ul cu Universitatea Cluj (1-1) şi cu FCM Târgu Mureş (0-0). Pentru CFR urmează un alt meci greu, sâmbătă de la ora 14, împotriva celor de la FC Vaslui.

Ultimele Stiri
abonare newsletter