Ştiri din Transilvania

Un bărbat din Sibiu a fost ucis în stradă. A fost găsit mort lângă o bancă în curtea unei biserici.

Un bărbat a fost ucis, vineri noaptea, pe o stradă din Sibiu. Bărbatul avea urme de violență pe corp.

Un bărbat a fost ucis, vineri noaptea, pe o stradă din Sibiu. Bărbatul avea urme de violență pe corp| Foto: Inquam Photos / George Călin Un bărbat a fost ucis, vineri noaptea, pe o stradă din Sibiu. Bărbatul avea urme de violență pe corp| Foto: Inquam Photos / George Călin

 

 


Un bărbat din Şura Mare a fost ucis, vineri noaptea, pe o stradă din Sibiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

 


Potrivit b1tv, victima a fost găsit fără suflare lângă o biserică. 

La data de 21.06.2024, în jurul orei 23,10, prin apel 112, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin este inconştientă, pe o stradă din municipiul Sibiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje medicale. Persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Şura Mare. Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din păcate, a decedat. Întrucât, în urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violenţă, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei", a precizat reprezentanta IPJ Sibiu.


Poliţiştii fac cercetări pentru a identifica şi depista persoana bănuită de săvârşirea faptei. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a produs tragedia de pe Soporului? 3 clujeni au murit electrocutați în piscină.

Tragedie la pelerinajul hajj din Arabia Saudită: Peste 1.000 de morți din cauza căldurii extreme - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter