Ştiri din Transilvania

Tânără din Bistrița-Năsăud, reținută pentru mai multe furturi! După partidele de sex le fura banii clienților.

O tânără din Bistrița-Năsăud a fost reținută după ce a comis nu mai puțin de 6 furturi. Victimele sunt chiar bărbații cu care a întreținut relații intime.

O tânără din Bistrița-Năsăud a fost reținută după ce a comis nu mai puțin de 6 furturi  | Foto: depositphotos.com O tânără din Bistrița-Năsăud a fost reținută după ce a comis nu mai puțin de 6 furturi | Foto: depositphotos.com

 

 


O femeie de 28 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore sub acuzaţia că, în ultimul an şi jumătate, a furat de la mai mulţi bărbaţi cu care a întreţinut relaţii sexuale peste 20.000 de lei şi un telefon.

 


Potrivit buletinului de presă remis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, femeia, domiciliată în comuna Petru Rareş, este cercetată pentru comiterea a şase furturi, în perioada februarie 2023 - august 2024.

Prejudiciul în urma săvârşirii infracţiunilor a fost estimat la 15.700 de lei şi 1.000 de euro, la care se adaugă un telefon mobil sustras.


Femeia a fost reţinută la data de 11 septembrie, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive. Persoana respectivă a fost trimisă în judecată anul trecut pentru fapte similare. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Huedin, tâlhărit în propria casă. Tânăr de 20 de ani, reținut pentru furt.

Clujean reținut pentru furt prin metoda „șmen”, în cartierul Mărăști. Cum a acționat escrocul?

Ultimele Stiri
abonare newsletter