Actualitate

Atacatorul de la Perla, dus la Parchetul General pentru audieri

<p />Autorul atacului de luni din coaforul aflat în zona Perla, din Capitală, a fost dus la Parchetul General pentru audieri, el fiind reţinut sub acuzaţiile de omor calificat şi deosebit de grav, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Atacatorul se numeşte Gheorghe Vlădan şi lucra ca şofer în cadrul Policlinicii Ministerului Administraţiei şi Internelor, având gradul de agent de poliţie.

Luni, el a intrat într-un coafor din zona Perla şi a început să tragă.

Procurorul Marius Iacob, cel care coordonează ancheta în acest caz, a declarat, luni seară, că una din persoanele decedate este soţia atacatorului.

Arma cu care agresorul a tras a fost recuperată de procurori, fiind vorba de un pistol calibrul 9 milimetri. Agentul de poliţie avea permis de port-armă.

Procurorul a spus că, din primele cercetări la faţa locului, s-a stabilit că exista o relaţie tensionată între atacator şi fosta sa soţie, o angajată a coaforului, care de altfel este şi una dintre cele două persoane omorâte.

„Au fost împuşcate opt persoane şi vom stabili ulterior câte focuri de armă a executat. (...) El (atacatorul - n. red.) se află sub pază militară. Este un angajat al Ministerului de Interne în funcţia de conducător auto. Cele două victime vor fi transportate la Institutul de Medicină Legală”, a mai spus Marius Iacob.

Ultimele Stiri
abonare newsletter