Actualitate

Spectacole gratuite cu ocazia Zilelor Radio la Cluj

<p />Postul public regional Radio România Cluj serbează anul acesta 58 de ani de existenţă.

Instituţia de presă îşi propune marcarea evenimentului printr-o suită de manifestări susţinută de programe editoriale speciale. Intrarea la toate evenimentele este liberă.

Astfel, astăzi, de la ora 12.00, va avea loc vernisajul expoziţiei-obiect „Verde vertical” la Galeriile Radio.

Sâmbătă, 10 martie, de la ora 19.00, va avea loc concertul formaţiei „Gázsa Band din Ungaria”, la sala de spectacole „Vasile Rebreanu” a Radio Cluj.

Cu ocazia Zilelor Radio Cluj, publicul va avea intrare liberă joi, 15 martie, de la ora 19, la concertul aniversar „Bigg Dim’A Band” în Sala de spectacole „Vasile Rebreanu” a Casei Radio.

Manifestarea va continua vineri, 16 martie, de la ora 19,00, când va avea loc Gala de folclor „Din grădina cu flori multe” cu participarea soliştilor Grigore Leşe, Cornelia Ardelean, Alexandru Pugna, Cornel Borza şi Dumitru Fărcaş. Concertul va avea loc tot la Sala de spectacole „Vasile Rebreanu”.

Sâmbătă, 17 martie, de la ora 17,00, va avea loc spectacol pentru copii „Povestea Mărţişorului”, în Sala de Spectacole a Casei Radio.

Premiere radiofonice

În suita de manifestări, zilele Radio Cluj aduce premiere radiofonice de excepţie, producţii proprii ale postului. Astfel, în data de 11 martie, de la ora 17,00 clujenii vor putea asculta  piesa în limba maghiară  „Mi-am ucis mama” de Visky András, iar de la ora 20,00  piesa  „Şi cu violoncelul ce facem” de Matei Vişniec. În data de 17 martie de la ora 9.00 se va transmite teatru radiofonic pentru copii în limba maghiară, adaptare a romanului Csipike, iar duminică, 18 martie, de la ora 17.00 piesa în limba maghiară „Joimegajoy”, iar de la ora 20.00- piesa „Hoţul” de Radu Ţuculescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter