Actualitate

Corina Căprioriu, elevă pentru o zi a Şcolii de Poliţie

<p><img src="documente/stories/2012/03_martie/12/05 corina caprioru.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cea de a şasea ediţie a evenimentului „Elev al Şcolii de Poliţie pentru o zi”, organizat vineri de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, a avut-o ca invitată pe multipla campioană de judo Corina Căprioru (U CSM Cluj-Dinamo).</p>

 

Ea a participat la o simulare de intervenţie poliţienească în cazul conflictelor din localurile publice, făcând parte din echipajul de poliţie care a răspuns la un apel 112. A urmat lecţia de criminalistică - amprentarea persoanei suspecte. La final, Corina Căprioru a intrat în atmosfera mult mai familiară a unei demonstraţii de autoapărare, realizată cu sprijinul membrilor cercului de judo al şcolii, coordonaţi de o altă mare campioană a acestui sport, inspector principal Ioana Aluaş.


Pentru prestaţia sa ca elev al şcolii de poliţie, Corina Căprioriu a primit din partea directorului instituţiei, comisar şef Laurenţiu Stoica, o Diplomă de Excelenţă, precum şi invitaţia de a participa şi la alte activităţi, în special pe linie sportivă, organizate de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”.

abonare newsletter