Actualitate

Senatorul-porno e certat cu ceasul

<p><span style="font-family: Helvetica; font-size: 18px; line-height: 24px; -webkit-tap-highlight-color: rgba(26, 26, 26, 0.292969); -webkit-composition-fill-color: rgba(130, 98, 83, 0.0898438); -webkit-composition-frame-color: rgba(191, 107, 82, 0.496094); color: #000000;">Confruntarea finală a candidaților la Primărie nu a mai avut loc. Boc nu a avut cu cine dezbate. </span></p>

 

Candidatul USL la primăria Cluj-Napoca, Marius Nicoară, a întârziat nepermis la dezbaterea la care a fost invitat de Emil Boc.


Pus în situația neplăcută de a-l aștepta pe Nicoară, după câteva minute petrecute la masa pregătită pentru dezbatere în sala Europa de la Casa de Cultură a Studenților, Emil Boc a decis să plece pentru a participa la o emisiune de încheiere a campaniei electorale, la Alpha TV.
Sosit în mare grabă - probabil după ce a fost informat de staff-ul său că Emil Boc a plecat - Marius Nicoară a fost cel care, culmea, l-a acuzat pe candidatul PDL că evită confruntarea. Nicoară a folosit cuvinte precum „țigănie” și „mascaradă”, deși, regulile bunului simț și politeții impun sosirea cu măcar câteva minute înaintea orei fixate pentru întâlnire.
Cel de-al treilea candidat „provocat” de Emil Boc la confruntare, Eckstein-Kovacs Peter, nu a apărut la Casa de Cultură a Studenților.

Ultimele Stiri
abonare newsletter