Actualitate

Scandalos! UBB, mândria Clujului, mânjită electoral!

<p /><img src="documente/stories/2012/06_iunie/08/03-campanie-ilegala.jpg" border="0" align="right" /><br />Campanie electorală ilegală în campusurile studențești, deși, atât legea cât și regulamentele interne ale Universității interzic cu desăvârșire acest lucru.

Ieri, în campusul studenţesc Haşdeu au fost distribuite broşuri jignitoare la adresa candidatului PDL la funcţia de primar, Emil Boc, care este ironizat în caricaturi.

Broșurile au fost distribuite în fața fiecărei camere din căminele studențești, cel mai probabil în timpul nopții.
Broşurile în cauză au nu mai puţin de şase pagini lucioase, color, realizate pe hârtie scumpă și cu o calitate deosebită a tiparului.
Calitatea producției și a conținutului sugerează ca broșurile au fost produse din timp, într-o tipografie performantă, și au costat o sumă considerabilă de bani.

Rectorul UBB, pe lista lui Nicoară

Numele profesorului Ioan Aurel Pop, rectorul UBB, apare pe lista susținătorilor candidatului USL Marius Nicoară. Reporterii Monitorul de Cluj au încercat să îl contacteze pe rectorul UBB, dar acesta nu a fost de găsit. Potrivit unor surse din Universitate, Pop ar fi plecat din țară imediat după publicarea dreptului la replică al rectorului USAMV, Doru Pamfil, care a dezmințit susținerea lui Marius Nicoară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter