Actualitate

Nicoară a fost ABSENT şi este MINCINOS!!!

<p><img src="documente/stories/2012/06_iunie/08/poza2.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Un  comunicat dat publicităţii de Biroul de presă al PDL Cluj îl acuză pe Marius Nicoară, “candidatul PSD” că “a fugit toată campania de Emil Boc”.</p>

Marius Nicoară nu a vrut să participe la dezbaterea la care a fost invitat de Emil Boc pentru că “nu are soluţii, ci doar poveşti pe care nici el şi nici echipa lui nu le cred”.

“După ce a fugit toată campania electorală de Emil Boc, ascunzându-se cu disperare de candidatul PDL, aseară i-a jignit pe clujeni apărând – ca un adevărat boier USL ce este – numai după ce s-a asigurat că niciun candidat nu se află la locul propus pentru dezbatere”, arată reprezentanţii democrat-liberalilor.


Nicoară minte ca şi în privinţa susţinerii rectorului USAMV

“Acum minte, la fel cum a făcut toată campania; aceasta este singura lui promisiune pentru clujeni: ne va minţi, înşela, fura ca până acum. şi va întârzia … atât ştie şi poate Marius Nicoară. Precum a făcut mereu şi la Senat, Nicoară a fost ABSENT!!!

Minte şi acum, cum a minţit şi în privinţa listei sale de «susţinători», oameni pe care nici nu i-a întrebat. Un exemplu în acest sens este rectorul USAMV, prof. univ. dr. Doru Pamfil, care a negat că ar fi semnat o astfel de scrisoare de susţinere”, arată comunicatul PDL.


“Dacă era un om serios, venea la ora stabilită”

Biroul media al PDL Cluj ne-a furnizat fotografii care dovedesc că Marius Nicoară nu a venit la ora programată pentru dezbatere şi a intrat în clădire doar după ce candidatul PDL a acceptat să participe la o emisiune TV, văzând că Marius Nicoară nu a onorat invitaţia la dezbatere.

“Domnului Nicoară i s-a urcat la cap funcţia publică şi crede că are dreptul de a întârzia oricât doreşte. Nici măcar nu a trimis pe cineva pentru a anunţa că întârzie.


Nimeni nu are obligaţia de a-l aştepta. De ce nu a vrut să vină? Pentru că nu are nimic de spus în afară de minciuni şi lozinci. De ce minte? Pentru că asta face USL, de obicei!”, se arată în comunicatul PDL.

La ora dezbaterii, Nicoară avea întâlnire la Club 69

Democrat-liberalii clujeni afirmă că “Emil Boc a INIŢIAT acea dezbatere şi a fost PREZENT la Casa de Cultură a Studenţilor fix la ora propusă.  Marius Nicoară a fost ABSENT, iar acum minte pentru a dezinforma cetăţenii – care aşteptau să vadă o dezbatere serioasă, pe marginea soluţiilor candidaţilor pentru Cluj. De altfel, Marius Nicoară avea programată, aseară la ora 22,00, nu o emisiune cum pretinde, ci o întâlnire cu membri ai USL Cluj-Napoca la Terasa Club 69 din Complexul Studenţesc Haşdeu.”


“O dezbatere trebuie să fie serioasă, nu e un film porno la care poţi întârzia pentru că nu contează dialogurile. Dar Marius Nicoară ştie mai bine acest lucru.”, conchide comunicatul dat publicităţii de Biroul de presă al PDL Cluj.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dezbatere esuata cu contracandidatii la Primarie

Cu privire la propunerea de a organiza in aceasta seara (joi seara - n.r.) o dezbatere cu candidatii la functia de primar al Municipiului Cluj-Napoca, din nefericire esuata, Partidul Democrat Liberal Cluj arata urmatoarele:

1. Candidatul PDL Emil Boc, initiatorul acestei dezbateri, a fost prezent la ora propusa.

2. Niciun alt candidat nu era prezent si, de asemenea, nu se afla la fata locului nicio televiziune care sa transmita aceasta dezbatere. Niciun candidat nu a notificat, printr-un reprezentant, intentia de a participa.

3. Punctualitatea este esentiala in viata publica.

4. In aceste conditii, domnul Emil Boc a acceptat invitatia televiziunii Alpha TV de a participa la o emisiune de incheiere a campaniei.

5. Respingem afirmatiile potrivit carora candidatul PDL a evitat dezbaterea, idee demontata prin simplul fapt ca Emil Boc a fost INITIATORUL acestei dezbateri.

6. Consideram nepotrivit faptul ca, prin situatia creata, nu am avut posibilitatea de a oferi clujenilor o dezbatere din care sa reiasa clar cine are solutii reale si poate ocupa fotoliul de primar al Municipiului Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter