Actualitate

Blaga: Coabitarea dintre USL și Băsescu este „posibilă și necesară”

<p /><span style="font-family: Helvetica; font-size: 18px; line-height: 24px; -webkit-tap-highlight-color: rgba(26, 26, 26, 0.292969); -webkit-composition-fill-color: rgba(130, 98, 83, 0.0898438); -webkit-composition-frame-color: rgba(191, 107, 82, 0.496094); color: #000000;" />Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că o coabitare între USL şi Traian Băsescu este posibilă şi necesară în actualul context socio-economic din ţara noastră.

'Eu cred că este şi posibilă, dar mai ales este necesară. Este necesară o coabitare între principalele forţe politice în Parlament, o coabitare între instituţiile statului, în principal între preşedinte şi Guvern', a afirmat Vasile Blaga, înainte de şedinţa BPN al partidului.
Liderul democrat-liberal a adăugat că o astfel de coabitare este cu atât mai necesară cu cât 'Guvernul are foarte multă treabă'.
'Vine FMI acum, nu prea şi-au făcut temele, economia este în picaj. (...) Să se uite la secetă, să se uite că agricultura nu va avea, din păcate pentru români, un aport serios în PIB. Să se uite că toate investiţiile sunt oprite ca să poată plăti pensiile şi salariile. Deci trăim vremuri grele. Are ce face Guvernul României: să guverneze', a spus Vasile Blaga.
În opinia sa, guvernarea trebuie făcută nu pentru cei opt milioane de români care au votat la referendum, ci pentru cei 22 de milioane.
'Pentru că nu poate domnul Ponta sau domnul Antonescu împărţi România în buni şi răi. Buni, şapte milioane şi jumătate şi răi restul de 15 milioane', a mai declarat Vasile Blaga, citat de Agerpres.

Ultimele Stiri
abonare newsletter