Actualitate

Băiat de 15 ani, dispărut de acasă

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/disparut.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un adolescent de 15 ani din Cluj-Napoca a dispărut din comuna Almaş, sat Jebucu, judeţul Sălaj. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia. </strong>

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, la data de 28 iulie, poliţiştii clujeni au fost sesizaţi despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, Mihaly Norbert în vârstă de 15 ani a plecat de la domiciliul bunicilor săi şi nu s-a mai întors. Tânărul a plecat în jurul orei 12.00 la plimbare cu o bicicletă cu cadru, de culoare roşie cu dungi albastre. Semnalmentele băiatului dispărut sunt următoarele: înălţime 1,75 m, 64 kg, atletic, ochii albaşti, părul şaten, tuns scurt, vorbeşte greu.
Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Ultimele Stiri
abonare newsletter