Actualitate

Manualul care te învaţă cum să faci SEX CREŞTIN

<p><strong>La Timişoara a fost editat un manual de educaţie sexuală creştină. Elevele învaţă să facă sex numai după căsătorie şi primesc recomandarea fermă să evite mass-media pentru că le manipulează, scrie www.evz.ro.</strong></p>

 

Opt tineri cu vârste cuprinse între 13 şi 30 de ani din Timişoara şi-au luat angajamentul în faţa comunităţii religioase pe care o frecventează prin părinţii lor că nu vor face sex înainte de căsătorie. Decizia acestora face parte din campania numită "Cruciada castităţii". Iniţiatorii campaniei pentru castitate nu se opresc aici ci au editat un manual de educaţie sexuală creştin – "Aspiră". Prima ediţie a cărţii are un tiraj de 500 de exemplare care se vând cu 15 lei bucata, fără factură, conform evz.ro.


Manualul de educaţie sexuală pune accent pe faptul că dacă nu fac sex tinerii nu vor contacta boli cu tarnsmitere sexuală şi prezintă tot felul de statistici menite să controleze cercul de prieteni îm care se mişcă adolescenţii: "adolescenţii care petrec 25 sau mai multe ore pe săptămâmă cu prietenul sau prietena sunt de 5 ori mai expuşi să bea şi de 4,5 ori mai tentaţi să încerce marijuana, în comparaţie cu adolescenţii care stau împreună mai puţin de 10 ore pe săptămână".

Ultimele Stiri
abonare newsletter