Actualitate

Studenţii clujeni se întrec în talente

<p>Federaţia Asociaţiilor Studenţeşti din Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca organizează mâine prima ediţie a concursului „Studenţii au talent”.</p> <p />

Concursul va avea loc începând cu ora 22 în Club RING, de pe str. B.P. Haşdeu nr.69.

„Întrucât cel mai tare concurs «Românii au talent» a facut înconjurul ţării, l-am preluat, prelucrat şi adaptat special pentru studenţi, competiţia având loc pe ringul de dans”, au spus organizatorii competiţiei.


Astfel, toţi studenţii centrului universitar clujean, care au un talent deosebit sunt invitaţi să facă primul pas spre celebritate. Participanţii vor fi evaluaţi de un juriu, care îşi va schimba componenţa de la ediţie la ediţie, având de fiecare dată un invitat special cu cunoştinţe din lumea showbiz-ului. Câştigătorii fiecărei ediţii vor fi premiaţi, oferinduli-se posibiltatea de a participa la Marea Finală, unde marele premiu va fi în valoare de 500 € şi multe alte premii din partea sponsorilor evenimentului.

Înscrierile la concurs se pot face până mâine,la ora 22, la numărul de telefon 0748-908.501 sau la adresa de e-mail: fas_usamv_info@yahoo.com, conţinând numele, prenumele şi datele de contact.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter