Actualitate

Giurgiu propus pentru excludere

<p>Deputatul PDL Cluj, Mircia Giurgiu, a fost propus pentru excluderea din partid, conform deciziei conducerii centrale a PDL, potrivit anunţului vicepreşedintelui Gheorghe Flutur.</p> <p> </p>

 

"Astăzi, Biroul Permanent Naţional al PDL a votat, în unanimitate, şi va propune Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) excluderea din PDL a deputatului Mircia Giurgiu pentru faptul că a votat moţiunea de cenzură de săptămâna trecută", a declarat Gheorghe Flutur.

"Este o hotărâre a Biroului Permanent Naţional referitoare la un coleg de-al nostru care a înţeles să încalce regulile şi Statutul şi atunci s-a luat această hotărâre. Este propunere în unanimitate a PDL pentru excluderea din PDL", a motivat Flutur decizia conducerii democrat-liberale.

El a precizat că decizia finală privind excluderea din partid va fi luată la primul Consiliu Naţional de Coordonare, singurul for abilitat să ia această hotărâre.

"Suntem în faza în care BPN a propus, a votat în unanimitate, e în drum spre CNC această propunere. Deocamdată, este membru al PDL", a spus Flutur.

De asemenea, vicepreşedintele PDL a susţinut că, până la data congresului, "nu vede de ce" ar putea fi organizată vreo întrunire a CNC.

Ultimele Stiri
abonare newsletter