Actualitate

Un Logan pentru „meşterul Ambient”

<p /><img src="documente/stories/04_aprilie/21_ziua/08-ambient-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Câştigătorul marelui premiu, un autovehicul Dacia Logan Van, este un bistriţean.

Marţi, la sediul Ambient din Sibiu a avut loc extragerea premiilor campaniei “Tombola Meşterului Ambient”.

După succesul campaniei “Tombola Meşterului”, finalizată de Crăciun, Ambient a lansat la 1 februarie şi ediţia de primăvară a acestei campanii. “Tombola Meşterului Ambient” s-a desfăşurat până la data de 15 aprilie în toate cele 12 oraşe în care Ambient este prezent. Acum, în preajma sărbătorilor de Paşti, cei mai harnici meşteri pe domeniile materiale de construcţii, finisaje sau instalaţii au fost premiaţi cu echipamente de lucru, unelte profesionale şi miei pentru masa de Paşte. Marele premiu al campaniei a fost câştigat de Mirel Süto, din Bistriţa, care a venit ieri la Cluj pentru a-şi ridica premiul. “Maşina este cadoul perfect, care mă va ajuta să mă deplasez mult mai rapid la casele clienţilor şi totodată voi putea să transport mai uşor materialele de construcţii pe care voi continua să le cumpăr de la Ambient. Nu am câştigat niciodată vreun premiu şi poate de aceea nici nu m-am gândit că aş avea vreo şansă să primesc această maşină”, a spus bistriţeanul în vârstă de 45 de ani.


„Am început în 2010 să lucrăm cu aceşti meşteri. Dacă am pornit de la zero în ianuarie 2010, în momentul de faţă am ajuns la aproximativ 6.000 de meşteri cu care în 2011 vrem să strângem relaţiile, vrem să fie mulţumiţi de relaţia pe care o au cu Ambient, vrem să le oferim cât mai multe soluţii astfel încât să pună în aplicare planurile clienţilor cât mai bine”, a spus Vasile Tiorean, manager vânzări asistate Ambient.

Lista câştigătorilor va fi afişată în Centrele Comerciale Ambient şi pe www.ambient.ro, secţiunea “Meşter Ambient”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter