Actualitate

Urgenţele medicale, asigurate pe perioada sărbătorilor

<p><img src="documente/stories/04_aprilie/22_ziua/smurd.jpg" border="0" style="float: left; margin: 5px;" /></p> <p>Urgenţele medicale vor fi asigurate în permanenţă în perioada Paştilor în spitalele publice, pentru toate specialităţile medico-chirurgicale şi stomatologice.</p> <p> </p>

 

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Cluj anunţă că în Cluj-Napoca toate unităţile sanitare au serviciul de urgenţă asigurat prin gardă permanentă. Pentru populaţia adultă, urgenţele medico chirurgicale se vor adresa Unităţii de Primire Urgenţe din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, iar pentru copii la Unitatea de Primire Urgenţe din Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, strada Moţilor nr. 68. În Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Huedin, serviciile de urgenţă sunt asigurate prin camerele de gardă ale tuturor spitalelor.


Şi asistenţa medicală de urgenţă stomatologică funcţionează pentru adulţi şi copii, în permanenţă, pe durata Sărbătorilor Pascale, pe strada Cardinal Iuliu Hossu nr. 37. De asemenea, Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Cluj funcţionează în regim de permanenţă şi poate fi apelat la numărul de telefon 112. La sediul Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Cluj va funcţiona, în toată această perioadă, Serviciul de Permanenţă care poate fi apelat la telefon 0264-433645.

Ultimele Stiri
abonare newsletter