Actualitate

Trei seri de sărbătoare la Belvedere Society Club

<p />Belvedere Society Club, cel mai recent inaugurat local cu ştaif din oraş, organizează zilele acestea trei evenimente speciale cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Sâmbătă, de la ora 23, clujeni sunt aşteptaţi la “Bunny Party”, o petrecere extravagantă pentru iepuraşul de Paşte, plină de surprize dulci şi revigorante, plus cockteiluri surpinzătoare de Paşte, din partea casei.
Duminică, clujenii pot lua o pauză la “Have a Break Party”. Astfel, de la ora 18, îşi pot petrece timpul într-un mod relaxant, cu prietenii, în Coffee Lounge “Conservatory”, după care, puţin înainte de miezul nopţii, se pot dezlănţui într-o atmosferă electrizantă de club la “Have a Break Party”, începând cu ora 23.
După două zile de distracţie, clujenii se pot relaxa luni tot la Belvedere Society Club. Sub genericul “Chill out with friends”, clubul oferă cadrul relaxant încărcat de esenţe de lemn şi mosc în Coffee Lounge “Conservatory” pentru a petrece momentele cu adevărat importante alături de cei dragi.

Amplasat într-un punct îndrăgit al oraşului, Belvedere Society Club este un proiect sofisticat de creare a unui concept total nou pentru Cluj. Localul este adresat în special persoanelor trecute de 30 de ani, dar la fel de bine sînt primiţi şi cei mai tineri cu gusturi rafinate, spun reprezentanţii clubului. Mobilierul din lemn masiv, şemineul sau pianul sunt doar câteva din detaliile care dau un aer conservator clubului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter