Economie

Ambient a încheiat 2011 cu o cifră de afaceri de 135 mil €

<p><img src="documente/stories/2012/06_iunie/18/06-ambient.jpg" border="0" style="float: left; border: 0px none; margin: 2px 5px;" />Reţeaua de magazine de bricolaj, mobilă, amenjări şi materiale de construcţii, un lider al pieţei autohtone de profil a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 135 milioane de euro, în creştere cu  28% faţă de valoarea vânzărilor din 2010.</p>

Ambient a depăşit estimările de 15% creştere realizate la începutul anului trecut datorită eficienţei planului strategic de restrucutrare a business-ului, început în 2009, se arată în comunicatul de presă care anunţă rezultatele financiare.
„Ambient a reuşit să îşi menţină stabilitatea şi să facă performanţă în ceea ce priveşte rezultatele obţinute în contextul în care creşterea nu s-a bazat pe extinderea lanţului comercial. Am decis că este mai corect şi mai profitabil să continuăm toate procesele în linia planului strategic pentru a avea un viitor stabil. Ne-am concentrat eforturile în această direcţie şi reuşim de 19 ani să fim soluţia pe care o caută clieţii noştri”, a declarat Ioan Ciolan, Directorul General şi fondatorul Ambient.
Atât divizia de Retail, cât şi cea de Distribuţie au jucat un rol esenţial în consolidarea cifrei de afaceri de anul trecut anului trecut, potrivit reprezentanţilor companiei.
De asemenea, programul Ambient Total a fost foarte bine primit de clienţi, propunând un concept unic pentru toate familiile care se gândesc la renovarea sau construcţia casei. Prin acest program, Ambient consiliază o familie de la începutul şi până la finalul proiectului de renovare sau construcţie, pentru tot pachetul de materiale necesare şi, în acelaşi timp, recomandă cele mai bune servicii de execuţie de pe piaţă.
Anul 2011 a fost şi momentul în care a fost realizată seria de lansări Galeriei cu Idei, un concept unic şi un spaţiu exclusiv dedicat ideilor. Conceptul a fost introdus pe parcursul anului 2011 în centrele comerciale din Cluj-Napoca, Sibiu, Baia Mare, Bistriţa, Alba Iulia, Târgu Mureş şi Ramnicu Vâlcea, constituind principala investiţie a companiei în anul trecut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter