Economie

Bilanţ la 13 ani de Ecomax – în medie câte o vânzare în fiecare zi lucrătoare

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/31/07 ecomax.jpg" border="0" align="left" />Unul dintre clienţii dealer-ului a câştigăt un premiu de 79.000 de lei în cadrul ultimei campanii Opel şi a fost premiat cu ocazia aniversării.</strong>



Ecomax General Investments, dealerul clujean al mărcilor Opel şi Chevrolet, a sărbătorit ieri 13 ani de activitate, perioadă în care a vândut peste 4000 de maşini, echivalentul a 18 km de drum, dacă autoturismele ar fi parcate unul după celălalt.
„Evoluţia a fost  una în continuă creştere de la an la an, reuşind să facem dintr-o afacere care promitea, una profesionistă şi rentabilă. Astfel că, cifra de afaceri aferentă anului 1999, reprezintă mai puţin de 2%, din cifra de afaceri a anului 2011”, a declarat Marius Zăhan, director general Ecomax.
Unul dintre factorii de creştere este, potrivit directorului general Ecomax atenţia acordată nevoilor clienţilor. „Ecomax depune constant eforturi de maximizare a beneficiilor de care se bucură clienţii săi fideli, unul dintre proiectele cele mai bine primite de aceştia fiind Card Club Ecomax, proiect demarat la finalul anului 2009, care a adus societăţii până în prezent un plus de peste 700 de clienţi fideli, acest sistem premiţând clienţilor care achiziţionează piese originale Opel şi Chevrolet să beneficieze de reduceri substanţiale”, a explicat Zăhan.

Diversificarea, cheia succesului

Compania şi-a îmbunătăţit continuu paleta de servicii. Dacă în 1999 societatea clujeană îşi începea activitatea ca dealer al mărcii Opel, iar în 2004 acesteia i se adăuga şi Chevrolet, la 13 ani de la lansare, un număr total de 12 mărci de maşini beneficiază de servicii de reparaţii în cadrul service-ului Ecomax, care are din 2009 şi o staţie autorizată ITP.
De la începutul acestui an, Ecomax G.I. face parte din grupul de service-uri acreditate de producătorul german de sisteme de frânare ATE, ca şi centru de frâne ATE.

O clujeancă a primit la aniversare 79.000 de lei

Cu ocazia aniversării a 13 ani de activitate, Ecomax şi-a premiat şi unul dintre clienţi cu 79.000 de lei, suma fiind oferită de Opel România, în cadrul campaniei Opel 24H. Clujeanca Florica Buş, a achiziţionat un model Opel GTC Astra în timpul programului Opel 24H, premiul pe care l-a câştigat reprezentând contravaloarea sumei achitate pentru maşină.
„Noi suntem fideli acestei firme, este a doua maşină pe care o cumpărăm de la dânşii. În 2007 a fost prima maşină cumpărată de la dânşii şi acum o a doua”, a spus Florica Buş.



Ultimele Stiri
abonare newsletter