Politică

Cătălin Baba, secretar de stat la Ministerul Educaţiei

<p>Cătălin Baba, secretar de stat în aparatul propriu al primului-ministru, a fost numit de şeful Guvernului în Ministerul Educaţiei, tot în postul de secretar de stat, decizie care confirmă informaţiile transmise anterior de mediafax.</p> <p />

Numirea în noua funcţie a fost reglementată prin decizie semnată luni seara de premierul Emil Boc.

În urmă cu zece zile, Guvernul a decis să transfere un post de secretar de stat de la aparatul de lucru al premierului în structura Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, persoana care va ocupa postul urmând să lucreze "îndeaproape" cu ministrul de resort, inclusiv pentru aplicarea Legii educaţiei.


Surse oficiale au declarat atunci, pentru mediafax, că postul de secretar de stat transferat de la aparatul de lucru al premierului la Ministerul Educaţiei, pentru coordonarea modului de aplicare a Legii educaţiei, va fi ocupat de către Cătălin Baba, care a mai lucrat ca şi secretar de stat în acest minister.

Cătălin Baba a lucrat în 2009 ca şef al Cancelariei premierului şi ulterior, după desfiinţarea Cancelariei, ca şi consilier de stat al premierului.


În octombrie 2009, Baba a fost numit secretar de stat la Ministerul Educaţiei, pentru ca ulterior să revină, cu aceeaşi funcţie, în aparatul de lucru al primului-ministru.

Până să ocupe un post în Guvern, Cătălin Baba a fost decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter