Politică

Boc: “Candidez ca să conduc partidul şi guvernul”

<p />Premierul Emil Boc a declarat că nu va renunţa la funcţia pe care o ocupă acum în fruntea Guvernului dacă va câştiga un nou mandat ca preşedinte al PDL.

“Candidez să conduc partidul şi guvernul”, a fost răspunsul lui Emil Boc la întrebarea jurnaliştilor dacă va renunţa la funcţia de prim-ministru. Premierul Emil Boc se află într-un turneu prin ţară pentru a-şi prezenta moţiunea cu care candidează pentru preşedinţia PDL, la Convenţia Naţională din 14-15 mai.

Printre alte personalităţi ale democrat-liberalilor, actualul preşedintele al PDL este susţinut penmtru şefia partidului de miniştrii Ion Ariton, Elena Udrea, Traian Igaş, Anca Boagiu şi de liderii democrat-liberali Mihai Stănişoară şi Gheorghe Falcă.


Pentru preşedinţia PDL şi-au mai depus candidaturile fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, care în prezent ocupă funcţia de secretar general al partidului, şi ministrul Culturii Theodor Paleologu.

Recent, preşedintele Traian Băsescu l-a criticat pe Vasile Blaga pentru că a sugerat în mai multe rânduri că s-ar bucura de susţinerea Cotrocenilor în cursa pentru preşedinţia PDL.

Ultimele Stiri
abonare newsletter