Politică

Deputatul Mircia Giurgiu independent

<p><img src="documente/stories/03_martie/25_ziua/06-conf-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Deputatul democrat-liberal Mircia Giurgiu a anunţat astăzi în plenul Camerei Deputaţilor, că va activa în calitate de parlamentar independent.</p>

 


Anterior anunţului acestuia, liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat de la tribuna plenului că, începând de astăzi Mircia Giurgiu nu mai este deputat PDL şi nu mai face parte din grupul democrat-liberalilor.

Luni seară, vicepreşedintele PDL Sever Voinescu a anunţat, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional, că Mircia Giurgiu nu mai este deputat al PDL, iar apariţiile televizate ale acestuia sunt în calitate de independent.

Sever Voinescu a precizat că în cazul lui Giurgiu există o decizie a BPN de excludere din partid în urma votului "pentru" dat de acesta în cazul a două moţiuni de cenzură ale Opoziţiei.

Vicepreşedintele PDL a recunoscut că decizia definitivă în ceea ce priveşte excluderea lui Giurgiu din partid aparţine Consiliului Naţional de Coordonare al PDL, până atunci rămânând în vigoare propunerea de excludere decisă în Biroul Permanent Naţional.

Ultimele Stiri
abonare newsletter