Politică

Şantier pe strada Avram Iancu

<p />EON Gaz Distribuţie a anunţat că va demara astăzi lucrările de investiţii pe strada Avram Iancu.

„La solicitarea autorităţilor locale, s-a decis ca lucrările să se efectueze în intervalul orar 18.00-07.00, pentru a diminua pe cât posibil perturbarea traficului rutier“, se arată într-un comunicat al companiei. Pentru desfăşurarea lucrărilor în condiţii de siguranţă, conducătorii auto sunt rugaţi să nu parcheze autovehiculele în apropierea tronsonului reţelei de distribuţie la care se lucrează.

Înlocuirea reţelei de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Avram Iancu face parte din proiectele de investiţii ale companiei pentru anul în curs. Prin intermediul acestui proiect vor fi reabilitaţi circa 7 kilometri din reţeaua de distribuţie pe câteva străzi din municipiu, între care strada Avram Iancu, valoarea investiţiei depăşind 4 milioane de lei.


Lucrările pe str. Avram Iancu se vor desfăşura pe patru tronsoane, astăzi urmând să fie demarate lucrările la primul dintre tronsoane, care cuprinde zona dintre intersecţia cu strada Calea Turzii, până la intrarea în Cimitirul Central, doar partea numerelor cu soţ.

Lucrările de pe strada Avram Iancu ar urma să fie finalizate în această toamnă, cel mai probabil, până în luna octombrie, estimează conducerea E.ON Gaz Distribuţie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter