Politică

Sever Voinescu face apel la Opoziţie să voteze modificarea Constituţiei

<p />Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL) Sever Voinescu a făcut un apel, luni, la Opoziţie să voteze pentru modificarea Constituţiei, “dacă doreşte eliminarea caracterului licit al averii aşa cum declară”.

În contextul prezentării, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional (BPN) al PDL, al stadiului discuţiilor purtate cu organizaţiile teritoriale pe marginea proiectului de revizuire a Constituţiei, în special al problematicii eliminării caracterului licit al averilor, Sever Voinescu a făcut “un apel către socialişti, care par a fi foarte ataşaţi de acest principiu să înţeleagă că dacă îl vor în realitate, dacă îl vor în practică, atunci trebuie să voteze (...) modificarea Constituţiei”.
În completare, acesta a subliniat încă o dată importanţa proiectului de modificare a Constituţiei promovat de PDL.

“Este extrem de important (proiectul de revizuire a Constituţiei - n.r.) , am constatat, în întâlnirile noastre din teritoriu, că există o bună receptare a iniţiativelor noastre care vizează modificarea Constituţiei, în special a celor care vizează înlăturarea imunităţilor parlamentarului, precum şi chestiunea delicată a prezumţiei caracterului licit al dobândirii averilor”, a declarat Sever Voinescu, la finalul şedinţei BPN al PDL. Agerpres


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter