Politică

În sfârşit, farmacie în Someşeni!

<p><img src="documente/stories/07_iulie/20_ziua/05 someseni strada traian vuia modificat.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" /></p> <p>Locuitorii din Someşeni vor avea o farmacie şi vor scăpa astfel de drumurile lungi până în oraş pentru medicamente, susţine preşedintele Alin Tişe.</p> <p />

Consiliul Judeţean Cluj a finalizat procedura de licitaţie pentru atribuirea unui spaţiu pe str. Traian Vuia nr. 26 pentru desfăşurarea de activităţi farmaceutice

Spaţiul se află în proprietatea judeţului Cluj şi în administrarea Regiei Autonome de Adminsitrare a Domeniului Public şi Privat (RAADPP) al judeţului Cluj, iar contractul a fost atribuit către SC Danafarm SRL din Cluj-Napoca. Imobilul în care va funcţiona farmacia are o suprafaţă de 57,31 mp, fiind preluat în cursul acestui an de Consiliul Judeţean Cluj de la Institutul Regional de Gastroenterologie – Hepatologie “Prof. dr. Octavia Fodor”.


O „durere” mai veche
a locuitorilor
din Someşeni

„În cadrul întâlnirilor organizate cu cetăţenii din cartierul clujean Someşeni, am înregistrat foarte multe solicitări de a înfiinţa o farmacie în această zonă a municipiului, cetăţenii din Someşeni fiind puşi în situaţia de a se deplasa până în oraş pentru a-şi putea procura medicamentele. Imediat după preluarea imobilului respectiv am demarat procedurile pentru înfiinţarea unei farmacii în zonă. Mă bucur că, în cel mult o lună, cetăţenii din Someşeni vor avea o farmacie pe care o aşteaptă de peste 20 de ani”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.


Contractul, semnat săptămâna aceasta

Imediat după încheierea termenului de trei zile lucrătoare, prevăzut pentru înregistrarea eventualelor contestaţii, urmează să fie semnat contractul. “Având în vedere că la licitaţie s-a înscris un singur ofertant, sperăm ca în cursul acestei săptămâni să semnăm contractul, iar societatea câştigătoare să înceapă oferirea de servicii de farmacie pentru cetăţenii din zonă”, a declarat la rândul său directorul RAADPP, Mircea Avram.

Ultimele Stiri
abonare newsletter