Politică

Primăria recrutează persoane pentru recensământ

<p />În municipiul Cluj-Napoca este nevoie de 1400 de persoane care să acopere cele trei tipuri de personal de care este nevoie în vederea recensământului populaţiei şi locuinţelor din România, care se va desfăşura anul acesta în perioada 22 octombrie-31 octombrie.

Astfel, este nevoie de recenzori, recenzori şefi şi responsabili de circumscripţii urbane. Recrutarea personalului necesar la recensământ se va face în perioada 21 iulie-19 august, urmând ca instruirea celor recrutaţi să aibă loc pe tot parcursul lunii septembrie.

Cei care doresc să “lucreze” la recensământ trebuie să aibă cel puţin studii medii şi să nu fi suferit condamnări penale. Doritorii îşi pot depune cererile împreună cu copia după dovada de studii şi actul de identitate la Centrul de Informare pentru Cetăţeni de pe Calea Moţilor nr 7.


Pentru participarea la operaţiunile de recensământ se acordă indemnizaţii brute pe zi de activitate de 50 de lei. Responsabili de circumscripţii urbane vor lucra 21 de zile calendaristice, iar recenzori şi recenzorii-şefi vor lucra 15 de zile calendaristice. Indemnizaţia se va acorda într-o singură tranşă, la terminarea lucrărilor şi se impozitează conform Legii nr.571/2003, privind Codul fiscal. M.O.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter