Politică

Diaconescu: “Este neserios să vorbim acum despre creşteri salariale”

<p />“A anunţa clar şi categoric măsuri cum ar fi creşteri salariale în acest moment este prematur şi destul de neserios”, a declarat la RFI preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu.

”Nu cred că este normal să ne jucăm cu astfel de declaraţii! (...) Situaţia economică internaţională este în evoluţie, România este de-abia ieşită dintr-o criză destul de complicată (...). Or a anunţa clar şi categoric măsuri cum ar fi creşteri salariale în acest moment mi se pare şi prematur şi destul de neserios, pentru că sunt lucruri extrem de sensibile care privesc viaţa fiecărui cetăţean şi nu cred că este normal să ne jucăm cu astfel de declaraţii”, argumentează senatorul Diaconescu, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, partidele din coaliţia de guvernare trebuie să acţioneze “cu profesionalism” în ceea ce priveşte creşterea salariilor. “Partidele politice, mai ales cele din coaliţie, evident, pentru că e un moment delicat trebuie să acţioneze cu profesionalism. Prudenţa sau curajul, dacă sunt bine fundamentate, nu fac decât să vină în întâmpinarea societăţii”, a spus preşedintele de onoare al UNPR.

Ultimele Stiri
abonare newsletter