Sport

CFR, lider detașat

<p><img src="documente/stories/2012/03_martie/28/08-jorge costa _sc_12.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR Cluj a învins pe Oțelul Galați într-un meci din cadrul etapei a 23-a a Ligii 1 și s-a distanțat la cinci puncte de Dinamo, echipa de pe locul doi.</p>

 

Elevii lui Jorge Costa au luat un avans important în lupta pentru titlu, după ce au învins campioana. Clujenii au dominat meciul de la un capăt la altul, însă superioritatea lor s-a concretizat destul de târziu.


Gabi Mureșan a deschis scorul abia în minutul 75. Gălățeanul Didi a comis un fault asupra lui Ronny, în marginea careului de 16 m. Mureșan a șutat puternic printr-o breșă din zidul gălățean, iar Brăneț nu a mai putut face nimic, mingea intrând în poartă. Același Mureşan a realizat „dubla“, în minutul 82, când a înscris de la zece metri, după o bâlbâială a defensivei gălăţene.

În urma acestui rezultat, CFR a acumulat 50 de puncte în clasamentul Ligii 1 și se situează pe primul loc. „Feroviarii“ sunt urmați de Dinamo (45 p), FC Vaslui și Steaua (câte 42 p). Elevii lui Costa vor avea însă două meciuri dificile, urmând să joace în deplasare la FC Vaslui, în etapa a 24-a, iar apoi să primească vizita celor de la Rapid, în etapa a 25-a.

Caseta tehnică

CFR Cluj: Beto - Maftei, Cadu, Piccolo, Camora - Mureşan - Sougou (Hora '86), Peralta, Vranjes, Bastos (Ronny '66) - Kapetanos (L. Ganea '18).
Oţelul Galaţi: Brăneţ - Ljubinkovic, Perendija, Costin, Sălăgeanu (Cojoc '40; Sârghi '67) - Giurgiu, Neagu - Antal (Iorga '62), Didi, Stromajer - Punosevac.
Cartonaşe galbene: Kapetanos '16 / Didi '73, Ljubinkovic '85
Arbitrii: Marius Avram (central), Sebastian Gheorghe şi Sebastian Stoianov (asistenți).
Spectatori: 4.000.

Ultimele Stiri
abonare newsletter