Sport

Handbaliștii au nevoie de o victorie

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/18/07 19 u trans pandurii.jpg" border="0" align="right" />„U“ Transilvania va încerca sâmbătă să obțină prima victorie din acest sezon, acasă cu Pandurii Târgu Jiu. </strong>



Handbaliștii clujeni au pierdut cele cinci partide jucate până acum în Liga Națională și au nevoie de o victorie pentru a prinde curaj și încredere în forțele proprii.

După rezultatele mai mult decât modeste din debutul sezonului, antrenorul Liviu Jurcă a fost înlocuit cu Ioan Ani-Senocico, fost jucător al echipei și până de curând tehnician la secția de juniori.
Mihai Tritean, managerul echipei „U“ Transilvania, a declarat că s-a decis schimbarea antrenorului pentru a crea un șoc printre handbaliști. 7De luni noul antrenor al echipei este Ioan Ani-Senocico s-a identificat în ultimii 15 ani cu clubul Universitatea, a activat o perioadă ca antrenor de copii, iar acum a preluat echipa de seniori. După cinci înfrângeri am decis că e bine să facem un șoc la echip. Meciul cu Pandurii e important, aproape decisiv. Sper să facem sâmbătă primele puncte, iar apoi, în pauza competițională să ne așezăm mai bine din punct de vedere fizic și tehnico-tactic“, a spus oficialul handbaliștilor.
„Pentru mine e o onoare și un vis împlinit să antrenez Universitatea, chiar dacă este un moment foarte dificil. Sper să ajut echipa, mai ales moral, acum înainte de meciul cu Pandurii. Cred în potențialul și în valoarea acestor băieți, altfel nu acceptam să preiau echipa. Meciul cu Pandurii este important, dar nu cred că este decisiv, este prea devreme să fie, mai sunt multe etape de jucat până la finalul sezonului“, a spus Ioan Ani-Senocico, noul antrenor al handbaliștilor de la „U“ Transilvania. Tehnicianul a precizat că nu se pune problema să mai revină pe teren, întrucât s-a retras din activitate de doi ani.
Meciul dintre „U“ Transilvania și Pandurii Târgu Jiu se va disputa sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 13 la Sala Sporturilor „Horia Demian“.


Ultimele Stiri
abonare newsletter